De Lunes a Viernes 09.05 U.T.C. y De Martes a Sábado 04.05 U.T.C.
Puntos de vista - Preparar un plato típico de la antigua Roma
06 feb 2012
Preparar un plato típico de la antigua Roma es posible siguiendo los pasos de La cocina romana. Para descubrir y practicar, un libro en el que se analiza
la cocina de la antigüedad y se explica cómo preparar hasta 56 platos romanos.
En Puntos de Vista hablamos con su coautora, la arqueóloga y especialista en
gastronomía histórica, Juana María Huélamo (06/02/12).
RECREACIONS GASTRONÒMIQUES
Productes alimentaris històrics que permeten reconstruir les sensacions dels nostres avantpassats. Càterings i degustacions amb reproducció de vaixella i ambientació de diverses èpoques històriques.
DIVULGACIÓ
Organització d'esdeveniments, xerrades-degustació, tallers, seminaris, etc..
INVESTIGACIÓ
Estudis en gastronomia històrica i alimentació antiga.
PROJECTES HISTÒRICS I CULTURALS
GESTIÓ
Projectes per a equipaments patrimonials i turisme cultural.
Comissariat i muntatge d’exposicions.
Organització de jornades culturals, conferències i seminaris.
DIVULGACIÓ
Tallers i activitats al voltant del patrimoni des d’una vessant lúdica i didàctica, amb la participació de tots els sentits.
Documentació i story-boards per a mitjans de comunicació i cinema.
Venda de productes a fires històriques.
INVESTIGACIÓ
Documentació, estudis, informes, inventaris i catalogació del patrimoni cultural.
Excavacions i documentacions arqueològiques.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
¡Comparte tus ideas!