lunes, 21 de mayo de 2007

LA NIT DELS MUSEUS AL MUSEU D'ARQUEOLOGIA DE CATALUNYA

A la dreta, el grec Soló llança el vi amb la
kylix practicant el dionisiac joc del cótabos

Amb motiu de la celebració del dia internacional dels Museus d'aquest any, i a petició del magnífic departament didàctic del Museu Nacional d'Arqueologia de Catalunya, KuanUm! va preparar una degustació de menjar grec.

L’experiència va ser tot un èxit (felicitats Sònia, Anna, Martas i tot el personal del Museu que ha col·laborat) i l’escultura de l'Esculapi que presideix la nau central del Museu, va haver de contemplar amb no cert estoïcisme la presència massiva de molts interessats i curiosos que volien gaudir dels gustos d’un grec del passat dins un ambient plenament dionisíac davant el món apolíni que pintava l’exposició. I es que amics, Dionisos triomfa una vegada més sobre Apol·lo: aquesta és la veritat.

Els assistents a tan singular simposi van degustar, entre d’altres, platets com l’erébinthos, la chrisokolla, el melimekon o, fins i tot, el kannabis, tot això acompanyat d’un deliciòs melíkraton que vam preparar amb molt de gust per tots aquells que vulguesin gaudir dels cinc sentits.

Aprofitem per felicitar als organitzadors per l'interès d’aquesta iniciativa i nomes ens queda brindar amb un evi evan amb tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!