domingo, 1 de abril de 2007

Nos dedicamos a...

ARQUEOGASTRONOMIA - PROJECTES HISTÒRICS I CULTURALS


1 comentario:

  1. Perquè no arqueoalimentació? No creieu que això de la gastronomia no es correspon amb les èpoques que mencioneu? Vaja és només una opinió i sense ànim d'ofendre a ningú, però em sembla que moltes vegades es confonen les coses amb l'ànim de vendre i si som seriosos cal ser-ho sempre, no?

    Una altra de les coses que em preocupa d'aquests temes és la manca de col·laboració entre investigadors universitaris i investigadors cuiners (no mediàtics) que existeixen però potser no es coneixen. He menjat coses molt ben documentades però immenjables per falta de criteri a l'hora de reproduir-les, sobretot quan la recepta no és precisa ni fórmula exacta. Cal ser respectuòs amb la història i sincer amb el personal, si no sabem ben be com era, mirem de reconstruir-ho però de forma mengivla i explicant la realitat.
    He trobat aquest blog per casualitat i a partir de la notícia del periódico d'avui (200408) Trobo una gran idea el projecte i, a part del nom, sembla seriosa. Espero poder participar en alguna de les vostres propostes ben aviat.

    ResponderEliminar

¡Comparte tus ideas!