domingo, 8 de abril de 2007

CUINAR. MENJAR I BEURE EN ÈPOCA ANTIGA




El Museu Torre Balldovina ofereix per segon any consecutiu un curset de divulgació al voltant de l’alimentació i els usos i formes a l’entorn del menjar en el món antic adreçat a públic en general.

Coneixem, per l’arqueologia i per les fonts clàssiques, part dels productes que es produïen i es consumien a la Mediterrània des del segle VI aC fins el segle V dC, per tant es tracta d’explicar quins aliments es podien consumir en aquell moment a casa nostra.

D’altra banda disposem d’informació relacionada amb les formes que calia guardar a taula, la vaixella que es feia servir o les maneres de preparar el menjar.

Es tracta, per tant, d’un curset teòric i, especialment pràctic, al voltant d’aquests coneixements, per tal que els participants puguin gaudir amb l’aproximació històrica i alhora amb les receptes que elaboraran, participant així amb els cinc sentits del passat i de la alimentació com una expressió fonamental de la cultura.

Les classes es realitzaran tots els dimecres del 18 d'abril fins el 9 de maig de 19 a 20'30 h. al Museu Torre Balldovina. Plaça Pau Casals s/n (Santa Coloma).

Per a més informació Museu Torre Balldovina Telf: 93 385 71 42

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!