jueves, 12 de septiembre de 2013

LA PLATA DE BRITANIA

Una novela histórica-policiaca, que inicia una larga serie con un protagonista de excepción: Marco Didio Falco: La Plata de Britania, de Lindsay Davis. 


El pasado jueves KuanUm presentó en el club de novela histórica del Prat esta divertida obra que os invitamos a leer, o releer, ¡si se tercia!


dilluns 2 de setembre de 2013

Club de lectura de novel·la històrica: La plata de Britania

“Alguns homes neixen amb sort;
altres es diuen Didio Falco”.

Aquesta és la frase amb la qual es presenta a si mateix l’entranyable protagonista de la primera de les novel·les escrites per la britànica Lindsey Davis, la qual forma part d’una sèrie que va encimbellar a l’autora en el món de la literatura històrica i d’aventures.

Presentem la primera de la llarga sèrie de 20 novel·les, en les quals l'investigador Didio Falco n’és protagonista. 

L’acció està ambientada en la Roma de Vespasià l'any 70 d. C.. Marco Didio Falco és un cínic informant d'idees republicanes que un dia s'enamora d'una jove (Sosia Camilina) embolicada en una conspiració per enderrocar l’emperador, relacionada amb el tràfic de lingots de plata de Britània. 

En una trepidant, deliciosa i apassionant  història. L’autora, bona coneixedora del món romà, ens acosta, en un magnífic relat, en el qual el protagonista desvetlla, en primera persona, les vivències a flor de pell i les peripècies  d’un món dominat per l’Imperi romà amb personatges de trets molt humans des d’una perspectiva quotidiana. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!