lunes, 21 de marzo de 2011

CAN MAS, UN BARRIO CON CORAZÓN

Can Mas és la seva gent. Hi ha barris que tenen història, hi ha barris que tenen art, hi ha barris que són de disseny... i hi ha barris que tenen cor.

Can Mas és un d’aquells barris amb cor... perquè és un barri fet per les persones que hi viuen. Persones que han nascut a Ripollet, gent que ha vingut des d’altres parts de Catalunya i Espanya, persones que han arribat des del món sencer i totes juntes fan, tots els dies, evolucionar el nostre barri i la nostra ciutat.

Per això, una exposició sobre Can Mas ha de ser una exposició sobre la gent, una mostra que doni veu a les persones, una presentació que vulgui reflectir les veus del barri.

Es presenten aquí els resultats d’una de les actuacions del Programa de Cultura de Proximitat del Projecte d’Intervenció Integral del barri de Can Mas. Aquesta actuació s’ha realitzat de forma paral•lela a les intervencions arquitectòniques i a la resta de programes socials, i ha volgut donar a conèixer com és la gent del barri tot donant la veu als mateixos protagonistes: els i les que hi viuen i hi treballen.

L’exposició, que es pot visitar al  CIP Molí d'en Rata de Ripollet , mostra els resultats de les investigacions realitzades sobre els documents i les restes visibles del passat, però, especialment, dels testimonis dels habitants. Les veus són diverses, en llengües, en accents, en pensaments, en desitjos, en anhels de futur... que, en aquesta mostra, s’ha volgut respectar escrupolosament.


En la inauguración no cabíamos todos, pero sí unos cuantos, y siempre con mucho afecto...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Comparte tus ideas!