Gràcies al grup KuanUm per presentar l´entrada sobre el curs de cuina romana a la CV de Teià amb les fotografies de la Maria. Ens ha fet moltíssima il·lusió i és un exemple més de que la bona feina pot anar allà on vulgui. Una abraçada des d´El Vaixell.
Gràcies, KuanUm, per publicar amb la vostra entrada la presentació de la Maria. Ens fa molt feliços i per a ella és un clar exemple de que la feina ben feta pot anar allà on vulgui. Una abraçada des d´El Vaixell.
RECREACIONS GASTRONÒMIQUES
Productes alimentaris històrics que permeten reconstruir les sensacions dels nostres avantpassats. Càterings i degustacions amb reproducció de vaixella i ambientació de diverses èpoques històriques.
DIVULGACIÓ
Organització d'esdeveniments, xerrades-degustació, tallers, seminaris, etc..
INVESTIGACIÓ
Estudis en gastronomia històrica i alimentació antiga.
PROJECTES HISTÒRICS I CULTURALS
GESTIÓ
Projectes per a equipaments patrimonials i turisme cultural.
Comissariat i muntatge d’exposicions.
Organització de jornades culturals, conferències i seminaris.
DIVULGACIÓ
Tallers i activitats al voltant del patrimoni des d’una vessant lúdica i didàctica, amb la participació de tots els sentits.
Documentació i story-boards per a mitjans de comunicació i cinema.
Venda de productes a fires històriques.
INVESTIGACIÓ
Documentació, estudis, informes, inventaris i catalogació del patrimoni cultural.
Excavacions i documentacions arqueològiques.
Gràcies al grup KuanUm per presentar l´entrada sobre el curs de cuina romana a la CV de Teià amb les fotografies de la Maria. Ens ha fet moltíssima il·lusió i és un exemple més de que la bona feina pot anar allà on vulgui. Una abraçada des d´El Vaixell.
ResponderEliminarGràcies, KuanUm, per publicar amb la vostra entrada la presentació de la Maria. Ens fa molt feliços i per a ella és un clar exemple de que la feina ben feta pot anar allà on vulgui. Una abraçada des d´El Vaixell.
ResponderEliminarEns va fer molta il·lusió que la classe agradés a la Maria i que publiqués les fotos.
ResponderEliminarUs encoratjem a tots a seguir treballatn d'aquesta manera.
Petons,
L'equip K