KuanUm!
Patrimonio Interesante y Divertido
lunes, 16 de junio de 2025
Sala Cattabia: ¿Un proto-gazpacho romano?
›
Sala Cattabia — ¿Un proto-gazpacho romano? A primera vista, este plato de nombre enigmático — sala cattabia — podría parecer exótico o compl...
miércoles, 30 de octubre de 2024
Catillus ornatus, una recepta romana. Catillus ornatus, una receta romana.
›
Platet de pasta verda d’enciam CATILLVS ORNATVS Qui va dir que els romans no coneixien la pasta? Aquest plat de nom tan particular apareix r...
miércoles, 1 de mayo de 2024
ALMADROC o ALMODROTE: "allos quesos o alls esquesos". Una recepta d'epoca medieval però d'origen molt antic.
›
L’Almadroc, antic “moretum ” romà, és una recepta medieval que te com a base el formatge. Es tracta d'una salsa d’aprofitament amb base...
FREXOLS, UNA MENA D'AROMÀTICA CREP O BUNYOL MEDIEVAL, SEGONS ES MIRI
›
F REXOLS Recepta de cuina medieval recollida al Llibre de Sent Soví. De totes maneres de potatges de menjar. Edició de Rudolf Grewe. Barce...
miércoles, 4 de octubre de 2023
GALLETAS SHAYT: UNA DULCE RECETA DESDE EL ANTIGUO EGIPTO
›
Aunque no abundan las representaciones de repostería en la iconografía egipcia, sí se puede encontrar un preparado singular: las famosas gal...
viernes, 29 de septiembre de 2023
EPITIRUM, recepta romana. Català
›
EPITIRUM Veure video amb la seva elaboració . Aquest era el nom, a l’època romana, de la conserva que podríem considerar, avui dia, com un...
viernes, 7 de abril de 2023
DUES RECEPTES D'ALMADROC O "MORETUM"
›
Almadroc a la manera de Virgili MORETVM IN VIRGILIANUM MODVM Preparant un moretum a la manera de Virgili. Inauguració del Mons Observa...
›
Inicio
Ver versión web
QUIENES SOMOS
Kuanum!
Patrimonio Interesante y Divertido kuanum@gmail.com. Tfn. 655957124
Ver todo mi perfil