
El proper diumenge, 29 de maig, a Olèrdola (Barcelona), el Museu

Patrimonio Interesante y Divertido
29 es realitzarà la "MAGNA CELEBRATIO MMVII".
Els actes començaran el dijous amb una xerrada de Carme Ruscalleda sobre la cuina romana i la presentació del llibret "El vi en època romana" de M. Comas (Museu de Badalona), J.M. Huélamo (KuanUm) i J.M. Solias (KuanUm).
A partir de divendres tots els interessats podran degustar els menjars romans que prepararan els restaurants que participen a les III Jornades de Cuina Romana. Aquest dia i el dissabte hi haurà, així mateix, jornada de portes obertes al Museu de Badalona.
El dissabte serà el dia gran. Tindrem:
I, per acabar, el diumenge es realitzarà la III DESFILADA DE SOLDATS ROMANS amb la que finalitzarà aquesta edició.
Més informació al Museu de BadalonaAdemás Plinio explica que parte de los etíopes tiene la boca soldada y se alimenta sorbiendo la bebida con cañas de avena y comiendo sus granos que, allí, crecen espontáneamente. ¡Resultan fantásticos estos bebedores de avenate!
Más base real parece tener la información de que parte de los etíopes sólo comen langostas, ahumadas y en salazón. Aunque la exageración radica más en el hecho relatado de que sólo se alimentan de esos insectos, no es menos cierto que se trata de una costumbre que ha pervivido, ayudada por las circunstancias ecohistóricas de la región.